Skolen holder ferie til den 11. august

Nyhed billede
Da alle forældre ikke har 6 ugers sommerferie er der feriepasning for de tilmeldte børn. Vi ÅBNER FÆLLES i børnehaven HVER MORGEN heller sommeren. Nogle uger deler vi os om formiddagen, andre hygger vi sammen.

Uge 27 deler vi os i solen, børnehaven og SFO
Uge 28 går SFObørn i SFO, børnehavebørn og vuggestuebørn bliver i børnehaven
Uge 29 og uge 30 er ALLE sammen i børnehaven
Uge 31 solbørn og børnehavebørn er i børnehaven. SFObørn er i Kometen(den røde barak på børnehavens legeplads)
Uge 32 vi er tilbage i Solen, børnehaven og SFO.

Vi vil gerne at man ringer afbud inden kl. 9 hvis man ikke kommer som tilmeldt. (så vi ikke står og venter hvis f.eks. lysten til en lille gå tur er der)

TLF børnehaven 72534565
SFO 72534563
Solen 72534562

God sommer
  • Annemette Sodtmann Laursen den 17-06-2014
    Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe skolerne med forberedelsen til skolereformen. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så fx forældre hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for deres børn.

Som noget nyt formidler hjemmesiden nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:

Der er også lagt en quiz om den nye folkeskole på hjemmesiden, hvor man kan teste sin viden om reformens indhold. Se quizzen på:

Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.
    Christine Antorini