Billedet på sidehoved
image

Trimdag 2015 - Brahesminde Skole afsløring af logo

Brahesminde Skole, afd. Svanninge og afd. Horne samledes til fælles løb i det årlige Skolernes Motionsløb. Der blev løbet omkring Horne Skole og efter løbet var der afsløring af bestyrelsens logo for den nye skole.

Fra afd. Svanninge drog børn og voksne afsted mod Horne - i bus for de mindstes vedkommende og de ældste på cykel. Kl. 9.00 var der samling i aulaen. Efter lidt teori og bevægelsessange var alle klar til opvarmning i skolegåden. 5/6H og 6S havde lavet programmet for opvarmningen - nu var alle klar og ivrige efter at komme i gang med selve løbet.

Starten gik fra Hornehallens P-plads. Og sikke en start, fra første skridt var der god fart over feltet - både blandt elever og de mange forældre, som var mødt op. I halvanden time gav løberne den masser af gas i et fællesskab, hvor børn fra begge afdelinger og den nye ASMOafdeling løb i samlet flok. De store børnehavebørn og dagplejen var også aktive, de gik "3.km-ruten". Imens var der klovnebesøg i Kærnehuset for de mindste børn. Klovnen var klar med 2. forestilling, da de store vendte hjem efter de 3. km.

Madpakkerne var i dagens anledning blevet hjemme for efter løbeturen, var der pølser, brød, ketchup, sennep og remoulade til alle deltagere. Tidligere ansatte og frivillige hjælpere var indkaldt og hjalp til med den store opgave, det var at forberede de mange pølser/brød og lange dem "over disken". Tak for indsatsen.

Dagen sluttede i aulaen, hvor Brahesminde Skoles logo skulle afsløres og hvor vinderne skulle kåres. Afsløringen af logoet fik royalt islæt, da selveste Dronningen (eller måske var det en kopi i Vibs Brems skikkelse) dukkede op i stiveste puds for at klippe det gyldne bånd over.

Efter optælling/gennemgang af klassernes resultater var det afd. Svanninge, der havde klaret sig bedst individuelt både for drenge og piger, mens det var klasserne i afd. Horne, som i gennemsnit løb længst.