Billedet på sidehoved
image

Så er vi igang igen

Vores nye 0. klasser Vores nye 0. klasser
Så er skoledagen startet igen og vi er alle spændte på, hvordan den nye reform kommer til at fungere.

Der er masser af udfordringer at tage fat på.
 • Annemette Sodtmann Laursen den 15-08-2014
  Arbejdsdag i Svanningehallen. Se vedhæftede:
 • Annemette Sodtmann Laursen den 17-06-2014
  Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe skolerne med forberedelsen til skolereformen. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så fx forældre hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for deres børn.

  Som noget nyt formidler hjemmesiden nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:
  http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole/For-dig-som/Foraelder

  Der er også lagt en quiz om den nye folkeskole på hjemmesiden, hvor man kan teste sin viden om reformens indhold. Se quizzen på:
  http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole/Quiz

  Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

  I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

  I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.
  Med venlig hilsen
  Christine Antorini