trimdag 2014

Det forlyder fra støtteforeningen at der blev løbet ca. 20.000 kr. ind til ny bus

Nyhed billede
Supper sejt løbet for alle fra vuggestue til 6. klasse sammen kan vi meget!
  • Annemette Sodtmann Laursen den 09-10-2014
    Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer interesserede til at deltage i dialogmøder om udvikling af 3 profiler for kommunens forskellige egne. Se invitation i vedhæftede PDF.

I forslag til Udviklingsstrategi 2015, som er i offentlig høring frem til 11. november, inddeles kommunen i 3 egne med hver deres styrker og potentialer for fremtiden. Men hvad mener I? Hvad kendetegner jeres egn, og hvordan skal den udvikle sig i fremtiden?
    Med 3 dialogmøder i oktober kick-starter Faaborg-Midtfyn Kommune udviklingen af de 3 egns- og byprofiler, og vi håber, at I vil være med. Det er vigtigt, at vi udvikler stærke egns- og byprofiler, der tiltrækker nye borgere og ikke mindst fastholder jer, der bor her nu. Så kom og deltag i dialogmødet i jeres egn.
    21. oktober: Faaborg og opland. Mødet finder sted på Faaborgegnens Efterskole, Horne kl. 18.30-21.30
    Vi håber, I har lyst til at deltage, og at I vil videresende denne mail til jeres medlemmer/netværk. Skolerne bedes sende mailen til elevråd og skolebestyrelser og lægge indbydelsen på Intra hvis muligt. (tjek LB)

På forhånd tak.

Faaborg- Midtfyn Kommune